Arta seductiei carte

Azi am un anunt important de facut , pentru toti cei care sunteti momentan interesati de seductie, de tehnici, de metode si de scheme, Pera Novacovici a lansat a 2a editie a cartii Arta Seductiei, carte scrisa si cu ajutorul comunitatii de seductie din Romania.

arta seductiei carte
Arta seductiei – cartea

De Pera am auzit prima data acum cativa ani cand s-a alaturat si el comunitatii de seductie, a terminat facultatea de psihologie si ca majoritatea psihologilor a devenit interesat de influenta personalitatii in toate aspectele vietii. Prima carte care a scris-o a fost Personalitate Alfa, care detaliaza mai mult acest aspect.

Puteti sa stati mai linistiti si sa nu mai cautati pe tot netu tone de materiale despre seductie, aveti tot ce va trebuie pentru a va apuca de treaba si a obtine rezultate studiind ce s-a facut la noi in tara. Asa ca alaturati-va comunitatii noastre si incepeti sa cititi cartea „Arta seductiei” de aici http://www.artaseductiei.ro/produse-as .

Lectura placuta !

PS. o alte carte pe care ti-o recomand este Timid si Sexy – cum poti sa cuceresti si sa pastrezi o femeie de nota 10, chiar daca esti timid. Aceasta carte te ia de la zero si te va invata cum in mai putin de 7 saptamani sa treci peste frici si sa cuceresti femei atragatoare. Click aici pentru mai multe detalii>

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *