cum sa vorbesti porcos sexual

Arta de a vorbi… porcos

dirty talkExact, ati citit bine, e o arta. Vorbitul porcos poate deschide femeia in feluri in care nici ea nu si-a imaginat ca este capabila.

Cea mai importanta unealta pe care o poti folosi in dormitor nu este „unealta” ta specifica, ci vocea ta. Multi barbati au probleme cu acest mod de a vorbi. Ei se tem ca femeia ii va interpreta gresit sau se va simti insultata sau ca ei o considera drept o „curva”.

Femeii nu ii place statutul de „usuratica”, dar in schimb ii place uneori sa se comporte in acest mod. Astfel , daca contextul e potrivit in prezenta barbatului pe care-l respecta si in care are incredere , ea isi ingaduie acest comportament.

Asa ca la inceput o iei mai usurel, iar pe masura ce excitarea sexuala se amplifica , incepi incet incet sa introduci si acest tip de limbaj. Cand vorbesti ai grija sa fi 100% convins ca isi face efectul, altfel strici tot momentul. Pe masura ce excitarea se amplifica se schimba si contextul interactiuni dintre voi. Tot ce ii spui este interpretat in mod diferit daca ea este excitata sexual, este similar unei transe hipnotice in care vorbele hipnotistului trec de bariera constientului.

Nu te rusina ! … pentru ca vei rata o gramada de posibilitati, iar asta din cauza credintelor tale care te limiteaza. Ai putea crede ca nu o tratezi cu respect, ca faci o scena demna de filme porno.

Un aspect foarte important este respectul fata de femeia ta. In societate o tratezi ca pe o doamna, dar in dormitor ai RESPECT pentru faptul ca ea este o fiinta sexuala , careia ii place sa se comporte usuratic in astfel de momente. Respecta aceasta dorinta a ei !

O femeie senzuala va raspunde mai puternic partii mentale a sexului decat celei fizice. Ea are nevoie de un barbat care este in stare sa ridice sexul la un nivel mai inalt decat cel fizic prin introducerea aspectului mental. Ea isi foloseste imaginatia, este creativa , ii place sa se joace si mai ales role-playing (interpretarea diferitelor personaje). Pe langa placerea fizica, ea are o gramada de alte senzatii puternice. Totul sta in imaginatia si fantezia ei, fapt ce face sexul o experienta mult mai placuta pentru ea.

Un alt motiv pentru care e bine sa invatati sa vorbiti porcos in pat este faptul ca majoritatea femeilor vor sa fie posedate sexual. Adica vor sa se deschida si sa se lase ghidate sexual, iar toata responsabilitatea unei experiente satisfacatoare s-o lase pe seama barbatului. Iar aceasta dorinta, de a se lasa dusa de val, este cu atat mai mare cu cat ea in viata de zi cu zi nu este in stare sa se deschida suficient de mult, fie datorita jobului care presupune o tinuta de lucru decenta, fie datorita familiei, anturajului…etc. Prin urmare majoritatea femeilor tanjesc dupa o astfel de experienta, este sanatoasa pentru ele, le stimuleaza partea feminina.

Uite mai jos un exemplu de dirty talk , iar data viitoare inainte de a trece la actiune cu partenera, nu te feri sa-i vorbesti in acest fel…pentru ca e pacat sa nu simta si ea aceste senzatii ;).

Talk Dirty to Me from TheRealMan on Vimeo.

Octavian
 

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments