Antreneaza-te sa asculti ceea ce femeile nu iti spun

Barbatul adevarat - cum sa comunici cu femeileAm sa-ti dau un exercitiu.

Rational versus emotional.

Cam despre asta e vorba in comunicarea dintre un barbat si o femeie.  Nu e nevoie decat sa asculti cu atentie: barbatii cand vorbesc intre ei descriu fapte, lucruri, evenimente… femeile, mai mult emotii si sentimente.

Pe un barbat intreaba-l ce crede despre o anumita problema, iar pe colega ta de serviciu intreab-o ce simte in legatura cu aceeasi problema.  In momentul in care incepi sa le intrebi pe femei ce simt in legatura cu un anumit lucru, vei primi raspunsuri din ce in ce mai interesante.

Acest articol este despre comunicare.  Exista un mod in care poti obtine tot ceea ce iti doresti de la o femeie.  Singura provocare este sa asculti.  Insa aici este o capcana.  Daca asculti cuvintele (asa cum suntem invatati ca barbati) esti condamnat.  Daca te rezumi la cuvinte, practic o sa vorbiti limbi diferite si o sa te intrebi intotdeauna cum de nu exista chimie intre voi.  O sa te intrebi intotdeauna cum de unii barbati au succes in timp ce tu stai pe loc desi te comporti ca un gentleman.

Femeile isi dau seama instantaneu cand un barbat se prinde sau nu.  Cand un barbat stie care e joaca.  Cei mai multi sunt doar la nivel de cuvinte, cand e vorba de comunicare.

Mai exista si barbati, putini la numar care “stiu care e faza.”

Faza e sa te antrenezi sa asculti limbajul nonverbal, limbajul emotional si nivelul ei energetic.  Ideea e sa fii atent la ceea ce face si ce simte mai mult decat la ceea ce spune.   Aceasta abilitatea de a vedea dincolo de cuvinte, reprezinta o super putere care iti poate aduce multe satisfactii pe termen lung.  Femeile vor simti ca au langa ele, un barbat care le intelege cu adevarat.  Un barbat caruia ea, i se poate deschide.  Un barbat caruia i se poate preda pentru ca tu intelegi nevoile ei cele mai ascunse fara sa fie nevoie sa ti le spuna explicit.

Ti-am promis un exercitiu.

Ideea e ca oricat de mult ti-as povesti eu despre acest al saselea simt, nu-l vei intelege decat atunci cand il vei experimenta.  Prin acest articol vreau sa-ti impartasesc un exercitiu foarte puternic, pe care il prezint in mod normal, doar la Seminariile si Workshopurile pe care le sustin.

Scopul acestui exercitiu este sa te scoata din agitatia mentala (dialogul interior) care te impiedica sa vezi dincolo de cuvinte.  Prin acest exercitiu o sa incepi sa fii mult mai prezent in interactiunea cu o femeie, ceea ce te va face mai atragator ca barbat, pentru ca tu vei fi acolo, nu doar undeva in mintea ta.

In loc sa te gandesti care e urmatoarea replica inteligenta pe care sa i-o spui, doar observa.  Ea iti va “arata” practic care este urmatoarea replica inteligenta.

Exercitiul se numeste Lumanarea.

Ideea e ca toti barbatii ar putea sa inteleaga mesajul secret al comunicarii cu o femeie, daca ar putea sa-si linisteasca mintea si sa fie prezenti.  Tocmai aceasta liniste si prezenta de spirit (care este extrem de atragatoare la un barbat) o vom antrena prin exercitiul urmator.

Incepem.  O sa ai nevoie de o lumanare si un cronometru.

Asigura-te ca nu te intrerupe nimeni pentru 5 minute.  Opreste-ti telefonul.

Aseaza-te la masa.  Apoi aprinde lumanarea in fata ta.  Da drumul la ceas.  Tot ce trebuie sa faci este sa privesti lumanarea timp de 5 minute.  Atentia ta sa fie totala asupra lumanarii.  Fii atent la flacara.  Uita-te atent la flacara, prin flacara…. observa-i nuantele…. observa-i dansul…  exact…. ramai focusat timp de 5 minute.

Peeerfect !  si Felicitari totodata !

In felul asta te antrenezi sa vezi dincolo de aparente.  Totodata asemenea unui samurai iti antrenezi atentia si prezenta de a fi aici si acum, in momentul prezent.  O sa sesizezi, cel putin la inceput, ca iti trec tot felul de ganduri prin minte.  E ok… lasa-le sa curga.   E normal sa apara.  Cu timpul insa, puterea ta de prezenta va creste exponential.

Un efect imediat si extraordinar este ca dupa ce vei face acest exercitiu cel putin de 3 ori, comunicarea ta cu femeile va fi mult mai intensa.  O sa incepi sa vezi lucrurile diferit atunci cand stai de vorba cu o femeie.  O sa incepi sa vezi lucruri pe care cei mai multi dintre barbati nu le vad.  O sa incepi sa te apropii tot mai mult de energia pura a feminitatii.

O sa incepi sa primesti complimente din partea femeilor.   Si o sa fii mai fericit pentru ca o sa simti cum tot jocul atractiei este de fapt in puterea ta acum.

La fel cum mie mi-a facut placere sa-ti impartasesc acest exercitiu, tot asa sper ca o sa-ti faca tie placere sa-l pui in practica.

Daca vrei sa mai experimentezi si alte asemenea exercitii prin care sa te dezvolti ca barbat, iti recomand sa vii sa ne cunoastem la unul din Seminariile si Workshopurile pe care le organizez.

Daca ai vreun prieten caruia stii ca i-ar prinde bine acest exercitiu, da-i un share !

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *