9 pasi prin care ajungi de la zambet la intimitate

Asa cum o calatorie de mii de kilometri incepe cu un simplu pas, la fel incepe si o interactiune reusita cu o femeie frumoasa.

Primii pasi presupun ca voi doi sa va intalniti, adica TU ca barbat sa iti faci cunoscuta prezenta, abordand-o.(exista si cazuri in care te remarca ea prima, dar tot tu trebuie sa te duci la ea sa aprinzi interactiunea)

Cei noua pasi de mai jos, reprezinta secventa NATURALA, prin care poti trece daca vrei sa cuceresti o femeie.

1.  O PRIVIRE duce catre UN ZAMBET.
Prima impresie conteaza. Ai grija sa fie una memorabila.

eye contact

2. Un zambet duce catre BUNA DISPOZITIE.
Invata sa „comunici” atragator cu o femeie. In prima faza comunicarea nu are prea mare legatura cu informatiile pe care i le oferi, ci mai degraba cu emotiile pe care i le aprinzi.

sennik_podryw

3. Buna dispozitie duce catre UN HIGH FIVE.
Nu uita sa o atingi. E foarte important sa o atingi cat mai devreme si cat mai des. Prin atingeri comunici ca esti confortabil cu asta si ca nu iti este frica sa ajungi in situatii mai intime cu ea. Daca ea percepe ca iti este frica sa o atingi, ii va fi greu sa se imagineze in situatii intime cu tine.

TooSlow1

4. Un High Five duce catre O IMBRATISARE.
Du atingerile la un alt nivel si ofera-i o imbratisare. Arata-i cum se face ! (ideea e sa-i oferi imbratisarea, nu sa o primesti)

La workshopurile noastre ii invatam pe barbati cum sa imbratiseze corect. Retine ca e important sa fii cat mai aproape de ea si sa-i oferi un spatiu unde poate sa se abandoneze… mai precis in bratele tale !

Young Couple Hugging

5. O imbratisare duce catre UN SARUT.
Sarut-o asa cum nu a mai sarutat-o nimeni. Sarut-o ca un barbat. Chiar daca ea nu se simte confortabila sa se lase sarutata din prima, e important sa-ti arati intentia ca vrei sa o saruti si ca nu iti este frica sa o faci.

Kissing

6. Un sarut duce catre ATINGERI SENZUALE.
Sunt mai multe zone unde poti atinge o femeie, iar ei sa-i placa la nebunie. Invata sa recunosti acele zone.

kisssinggggggg1

7. Atingerile senzuale duc catre TENSIUNE SEXUALA.
Nu sari din prima pe ea dar joaca-te cu ea. Flirteaza cu corpul ei, fa doi pasi inainte, unul inapoi. Nu sari din prima pe ea, ca nu pleaca nicaieri. E aici cu tine si o sa ramana pentru ca ii place ceea ce ii faci.

KissingCouple

8. Tensiunea sexuala duce catre SEX.
Daca o vei satisface cum trebuie vei ajunge la punctul 9.

sex

9. Sexul duce catre o RELATIE.
relations

Daca nu vei respecta acesti pasi in interactiunile tale, iti va foarte greu sa ajungi la intimitate cu femeile pe care le cunosti. Observi ca majoritatea pasilor nu au prea mare legatura cu CEEA CE ZICI ci mai degraba cu CEEA CE FACI.

Acum stii ce ai de facut cu urmatoarea femeie cu care te intalnesti.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *