8 Mituri despre Sex

Podcast 40 – 8 Mituri Despre Sex – De ce aproape tot ce stii despre sex iti ruineaza viata amoroasa

Azi vorbim din nou despre sex cu Raluca. Apreciez enorm ca am in jurul meu prietene precum Raluca, cu care poti discuta deschis despre orice subiect ce ne intereseaza pe noi, barbatii.

De la ultimul interviu pe care l-am facut cu ea am primit suficient feedback pozitiv incat sa ne dam seama ca oamenii chair vor sa exploreze mai mult acest domeniu al sexualitatii. Si cand zic sa exploreze, nu ma refer la modul obsesiv/pervers.

Exista multa confuzie in randul barbatilor, mai ales ca sunt bombardati cu atata pornografie din toate directiile incat nu mai sunt in stare sa se apropie cu adevarat de femeie. Comportamentele ce rezulta in urma confuziei sunt de doua feluri: pe deoparte compulsiv, mereu cauta noi si noi moduri de stimulare pentru obtinerea placerii, sau se complac in ideea ca sexul de calitate este doar un vis.

Fii foarte atent in continuare, deoarece e posibil sa-ti schimbe radical in bine toate experientele pe care le vei avea de acum incolo cu femeile.

Iata pe scurt care sunt cele 8 Mituri Despre Sex:

  1. Orgasmul presupune eliberarea energiei acumulate, necesita efort si este scopul principal al actului amoros (pe langa, procreare bineinteles)
  2. Sa te folosesti de fantezii pentru a atinge orgasmul
  3. Ejacularea este echivalenta cu orgasmul barbatului
  4. Sexul de calitate trebuie sa fie intens si fierbinte
  5. Clitorisul este esential pentru orgasmul femeii.
  6. Mentinerea erectiei este in totalitate responsabilitatea barbatului.
  7. Mereu trebuie sa existe o metoda mai rapida, mai buna si mai puternica de excitare si stimulare pentru a atinge orgasmul
  8. Femeile ar trebui sa fie foarte active in pat, sa-si miste pelvisul constant pentru a atinge orgasmul.

Iar acum, ia-ti un ceai, stai comod, si asculta in continuare interviul cu Raluca si vei vedea ca exista o cale mult mai naturala si mult mai simpla de a te conecta sexual cu partenera ta. Stiu ca doar am zgariat putin suprafata despre acest topic. Pentru ca vrem sa facem sa fie bine 😉

Downloadeaza mp3

Octavian
 

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments