The Real Man

4 Moduri de a te conecta cu o femeie

Săptămâna trecuta am avut ocazia sa-l întâlnesc pentru prima data pe Steve Pavlina, unul din cei mai populari exploratori în dezvoltarea personala. Țin minte ca în 2006 am dat prima data de blogul lui prin articolul 10 Motive pentru care sa nu-ți iei un job și de atunci am început sa-i urmăresc evoluția lui Steve.

După 15 ani de căsnicie din care au rezultat și doi copii frumoși, în 2009, Steve a luat o decizie foarte curajoasa. S-a hotărât sa încheie relația și sa exploreze și alte moduri de a se conecta cu femeile din viata lui. Curajul lui a constat în faptul ca a fost extrem de sincer în a relata tot ce s-a întâmplat după divorț. A început sa exploreze un model de relații deschise ce l-a împlinit pe toate planurile.

4 Dimensiuni ale conexiunii

Steve a împărțit modul de a te conecta cu o persoana în 4 dimensiuni: Trup (Body), Minte (Mind), Inima (Heart) si Spirit.

Body Connections. Conexiunea fizica. Implica tot ce tine de fizic, atingeri, îmbrățișări, sărut și asa mai departe pana la sex.

Mind Connections. Conexiunea mentala intre 2 persoane. Include comunicarea și împărtășirea ideilor și orice iți plantează o sămânță de gândit in minte.

Heart Connections. Presupune împărtășirea emoțiilor și a sentimentelor reciproce, iubirea ce o simți alături de o persoana și bineînțeles sentimentul de a te îndrăgosti ce acea persoana.

Spirit Connections. Tot ce tine de evoluția reciproca a voastră. Atâta timp cat simțiți ca aveți de câștigat de pe urma conexiunii voastre, va exista un sentiment al rezonantei spirituale.

Daca ar fi sa analizezi toate relațiile din viata ta, vei observa ca în fiecare din ele exista cel puțin doua – trei sau (în cazuri fericite), patru dintre aceste dimensiuni. De exemplu cu o iubita de a ta ai putea avea o conexiune Trup – Inima foarte satisfăcătoare. Cu un amic ce te susține în evoluția ta personala ai putea avea o conexiune Minte – Spirit destul de puternica.

Am discutat puțin și despre neajunsurile Comunității de Seducție, deoarece este încurajată foarte mult conexiunea fizica, în special cea care duce mai rapid spre sex. Asta este și motivul pentru care bărbații au mereu un sentiment de insuficienta indiferent de cate femei ar avea la pat. Aceste 4 dimensiuni se completează una pe cealaltă. Cu cat mai multe dimensiuni sunt atinse într-o conexiune, cu atât mai satisfăcătoare, mai bogata și mai energizanta este acea conexiune pentru tine.

Este foarte important sa fii conștient ce tip de conexiuni vrei sa explorezi. De exemplu dacă ajungi sa ai cu o femeie o conexiune de tip Minte – Inima – Spirit foarte puternica, dar simți ca exista și o nevoie pentru Trup, atunci fă-ți cunoscuta intenția. Asta a fost și intenția lui Steve atunci când s-a hotărât sa exploreze în mod conștient relațiile deschise. Sa se conecteze pe cel puțin 3 sau 4 dimensiuni.

Conexiunea cea mai satisfăcătoare se realizează pe toate cele 4 dimensiuni Trup – Minte – Inima – Spirit. Exista chimie fizica, comunicarea este lejera, inimile voastre radiază iubire iar potențialul fiecăruia este atins din ce în ce mai mult. Așadar fii super sincer cu tine și lansează invitații pentru a te conecta în modurile ce-ți oferă cea mai mare satisfacție.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *