3 lucruri de baza care iti amplifica increderea in relatiile cu femeile

Nu mai este un secret: Increderea atrage atat de puternic pe cat lipsa ei, respinde femeile.

Cand spun respinge nu ma refer ca vor fugi de langa tine. Pur si simplu nu te vor privi ca un posibil partener.
Daca vrei sa-ti antrenezi increderea in propria persoana sunt cateva lucruri pe care le poti face rapid, cu rezultate remarcabile.

Sunt 3 lucruri de baza, pe atat de simple pe atat de neglijate mai ales daca esti la inceput de drum la capitolul atractie.
Daca esti suficient de ambitios si exersezi lucrurile de care am sa-ti amintesc, poti ajunge un maestru al increderii in doar cateva zile.

Sa-i dam bataie:

1. Contactul vizual

Primul lucru pe care il poti incepe sa-l antrenezi imediat ce citesti acest articol este contactul vizual. Exerseaza pana devine parte din tine. Pana cand devine natural si confortabil.

Contactul Vizual reprezinta o Super Putere pe care foarte putini barbati si-o antreneaza. In cadrul bootcampurilor avem un exercitiu special pentru antrenarea contactului vizual: ii punem pe participanti in perechi de cate 2 cu misiunea de a se sustine reciproc in contact vizual. Primul care este distras de la actul prezent de observare si sustinere primeste o palma de atentionare pe umar de la partener sau trainer.

Pare un exercitiu banal insa e destul de intimidant pentru incepatori.
Ca barbat vrei sa inveti sa comunici ATRACTIV doar din priviri. O metoda usoara de a incepe sa faci asta, este privirea in oglinda.

Stai drept in fata oglinzii si priveste-te atent. Incepe sa-ti misti capul… usor… stanga-dreapta… sus-jos,… ai sa observi ceva. ACEL CEVA !
Adauga si un zambet subtil… continua !

2. Zambeste mai des !

Urmatorul nivel al contactului vizual este sa adaugi si un zambet subtil. Iti recomand ca atunci cand privesti o femeie sa si zambesti subtil. Acum exerseaza in oglinda insa treci cat mai repede si fa-o si cu femeile pe care le intalnesti.

Este prima ta provocare ca barbat si o sa fii surprins de rezultate !

Iesi pe strada intr-o zona circulata si zambeste-le oamenilor. Nu ai nevoie de un motiv anume. E suficient ca te simti tu bine, incercand si altceva. O sa fii surprins, din nou !

3. Atinge-i pe oameni in timp ce le vorbesti

… in special pe femei !

E ok sa atingi pe toata lumea pentru ca asa incepi sa devii confortabil cu atingerile. Stiu ca majoritatea barbatilor nu ating pentru ca nu sunt confortabili cu atingerile. Poti sa folosesti acest fapt in avantajul tau, formandu-ti obiceiul de a atinge cat mai des si cat mai repede in timpul interactiunii tale cu o femeie atragatoare.

Daca ma intrebi unde anume sa atingi, in zona bratelor pe antebrat este destul de safe. Pe umar sau biceps sunt iara zone de luat in calcul. Atinge femeile atunci cand vrei sa punctezi o idee sau vrei sa mentii atentia persoanei cu care vorbesti.

Daca vrei sa-ti cladesti increderea ca barbat mai ales in jurul femeilor atragatoare, incepe cu lucrurile de baza:

PRIVESTE, ZAMBESTE, ATINGE !


Iti place ce citesti?

Sunt Silviu, autorul articolului.

Daca vrei sa afli si alte informatii utile despre cum sa cuceresti o femeie, cum sa o mentii atrasa si cum sa ai relatii implinite, aboneaza-te la Newsletterul TheRealMan, aici>


Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *