28 Septembrie - LifestyleConnect cu Steve si Zan | TheRealMan.ro - Barbatul Adevarat - Dezvoltare Personala Pentru Barbati

28 Septembrie – LifestyleConnect cu Steve si Zan

De când a venit Steve în București am tot vorbit și ne-am împrietenit la Zan acasă, încât ne-am hotărât sa organizam un super eveniment de o zi.

Steve o sa fie gazda principala a evenimentului, dar ii avem și pe Zan Perrion si Hans Comyn de la Casa Amorata. și în plus, noi cei din echipa organizatoare: Dragoș Roua, Aurelian Popa, Florin Tăbârca, Raluca Popescu si Eu. (o sa-i cunoști pe toți, sunt super)

Vom avea un eveniment de 80 de persoane la Hotel Marriot sâmbăta viitoare.

Tema principala este despre Lifestyle: „Meet, connect with, and learn from people who are already enjoying abundant, fulfilling, independent lifestyles they love”stripe-lifestyle-connect

N-o sa fie un seminar în care o sa stam cuminți pe scaune. O sa facem multe exerciții și în plus o sa ai ocazia sa cunoști multa lume de calitate.

Prezentarea e aici: http://lifestyleconnect.ro/

ATENȚIE ! Evenimentul este atât pentru bărbați cat și pentru femei.

Iata cam ce o sa contina in mare:

  • fa ce-ti place (centreaza-ti viata in jurul pasiunilor si intereselor)
  • cum sa-ti realizezi stabilitatea financiara (fara un job neaparat)
  • indentifica si dezvolta-ti abilitatile de care ai nevoie (tehnic, social, incredere)
  • pleci motivat in propriul tau drum al evolutiei personale  (descopera acel „De ce ?”)
  • dezvolta conexiuni autentice cu oamenii din jurul tau

Ne vedem sâmbătă !
Octavian

Silviu Iulian
 

Autor si coach de masculinitate si relationare, in ultimii 8 ani a inspirat sute de barbati sa-si ia puterea inapoi si sa obtina succesul in relatia cu femeile, promovand un mod autentic de dezvoltare personala. Cand nu scrie pe blog, invata despre masculinitate si relationare din propria relatie cu iubita lui Gianina, alaturi de care exploreaza de mai bine de 5 ani.

>