Seductia este un dar (video) | The Real Man - Dezvoltare Personala Pentru Barbati | Cum sa ai succes cu femeile | Cum sa devii un barbat increzator si atragator in mod autentic | cum sa o cuceresc | cum sa atrag o femeie | incredere personala

Seductia este un dar (video)

Ce ai nevoie si mai ales la ce ai renunta pentru a deveni maestru in seductie ?

Ti-ai pus vreodata intrebarea asta?

Unii baieti se apuca sa citeasca o carte, alti 100 de carti, unii cauta mentori care sa-i indrume, altii raman doar in spatele calculatorului, incercand sa miste ceva pe net, unii mai renunta a se vedea cu vechii lor prieteni/colegi de facultate pentru ca nu au nimic de invatat din partea lor…. etc.. diferite metode de abordare a studiului.

Dar cine ar fi in stare sa-si lase toata viata pe care o traieste momentan, sa-si vanda toate lucrurile ce nu-i sunt de folos si sa-si ia doar strictul necesar, sa le bage in portbagajul masinii si sa plece intr-o calatorie de unul singur pentru a descoperi pe cont propriu ce inseamna sa fii seducator?

 

Cam asta a facut Jason Savage, un old-timer in ale seductiei. Prin 2005, dupa ce a incheiat o relatie de mai multi ani, si-a cumparat o duba si a pornit intr-un roadtrip prin toate statele Americii pentru a redescoperi ce inseamna seductia pentru el. Iar in fiecare oras mai mare statea pana ce “facea cel putin o fata fericita”.

Pentru o asemenea aventura, chair iti trebuie “coaie” si increderea ca poti lasa in urma vechea ta viata pentru a te indrepta catre ceva ce e in acord cu vocatia ta. Si intr-adevar Jason isi urmareste vocatia trup si suflet, deviza lui este “seduction without borders” (seductie fara granite).

Priviti mai jos o prezentare a lui de la o conferinta internationala din Stockholm – Suedia. “Seductia este un dar” – este vorba de un mindset foarte puternic pentru tine care te ajuta sa iesi din rolul de cersetor pe care majoritatea barbatilor il au cand vine vorba de a seduce pe cineva.


Click Here to Leave a Comment Below 0 comments