coaching | The Real Man - Dezvoltare Personala Pentru Barbati | Cum sa ai succes cu femeile | Cum sa devii un barbat increzator si atragator in mod autentic | cum sa o cuceresc | cum sa atrag o femeie | incredere personala

Ti-ar Placea Sa Lucrez 1 la 1 cu Tine, Intr-un Program de Coaching In Care Tu Devii Mai Puternic si Increzator In Propria Masculinitate, Capabil Sa Depasesti Orice Provocare de Atractie si Relationare ?

 

Drag prieten,

sunt Silviu Iulian, love coach, trainer si lider al comunitatii TheRealMan.

In ultimii sapte ani, prin seminariile, workshopurile si taberele organizate, am ajutat sute de barbati sa-si gaseasca propria cale ca barbati increzatori, atragatori si in cele din urma sa intalneasca femeile pe care si le doresc.

Multi dintre acestia au acum cele mai frumoase relatii si se bucura de viata alaturi de persoana pe care o iubesc.

… am inceput sa obtin rezultatele pe care societatea ma invata ca nu sunt posibile…

Prin programul de coaching am invatat in primul rand sa ma respect pe mine ca barbat. Acum sunt mult mai relexat si am increderea ca pot sa ajung usor la momente intime cu ea, ceea ce s-a intamplat de mai multe ori. Nu mai astept sa faca ele primul pas si acum eu sunt cel care alege cand si cu cine sa-mi petrec timpul. Silviu mi-a aratat ca exista optiuni…

Bogdan I.- manager, Braila
… singur si fara speranta… mi-am recastigat increderea in mine ca barbat…

L-am intalnit intamplator pe Silviu la Vama-Veche. Ma simteam singur si fara speranta pentru ca treceam printr-un divort insa cand l-am vazut cat de usor a intrat in conversatie cu fetele de langa mine (pe care eu nu avusesem curajul sa le abordez), ceva in mine s-a aprins si l-am intrebat daca le cunoaste dinainte. S-a uitat zambind la mine, m-a intrebat daca vreau sa le cunosc, am zis ca da,  apoi el m-a intrebat ce ma retine.

A fost inceputul unei frumoase prietenii. Am pastrat legatura telefonic si treptat, treptat mi-a dezvaluit “secretele” sale. Acum mi-am recastigat increderea in mine ca barbat si cel mai important lucru… mi-am recastigat viata. Am alaturi de mine o femeie extraordinara si sunt mandru ca mai nou sunt si tatic.

Cristian G.- inginer, Galati

Si tu barbate, ai puterea necesara in tine pentru a avea succesul pe care ti-l doresti cu femeile pe care le intalnesti. Poti sa cunosti, sa atragi si sa cuceresti femeile extraordinare care abia asteapta sa te intalneasca pe tine ca barbat increzator, energic si viu in energia ta masculina.

Daca te incanta ideea unei relatii fericite alaturi de o femeie frumoasa, pot lucra 1 la 1 cu tine, intr-un Program de Coaching Individual.

Cu alte cuvinte, daca iti doresti…

 Pot Fi Antrenorul Tau Personal !

Am creat un Program de Coaching pentru aceia dintre barbatii care vor sa faca o SCHIMBARE RAPIDA in viata lor si special pentru tine daca vrei sa obtii acel sentiment de INCREDERE cand vine vorba de a relationa AUTENTIC SI ATRAGATOR cu femeile pe care le intalnesti( deja sau cele pe care urmeaza sa le intalnesti.)

Acest program presupune angajamentul tau 100% si daca esti serios in privinta dezvoltarii tale personale, uite ce poti obtine:

indexinveti cele mai eficiente metode prin care treci peste fricile care te tin pe loc si elimini blocajele care ingreuneaza comunicarea si interactiunea cu sexul frumos;

indexlucrezi cu emotiile tale si evoluezi ca barbat, prin adoptarea de noi credinte si antrenarea unui comportament de succes;

indexiti dezvolti o perspectiva sanatoasa despre relatiile cu femeile si descoperi ceea ce functioneaza cu adevarat pentru tine cand vine vorba de atractie, sex si relatii;

indexinveti sa lucrezi cu energia ta masculina prin care devii un lider autentic in cercurile tale sociale si un barbat adevarat dorit de femeile pe care le intalnesti.

Doua lucruri sunt extrem de importante la acest program de coaching:

Faptul ca obtii un plan de actiune personalizat cu pasi concreti si realizabili catre ceea ce iti doresti si ca activezi motivatia necesara pentru a implementa noi obiceiuri zilnice care sa te sustina in tot ceea ce iti propui.

Ce Trebuie Sa Mai Stii Despre Acest Program De Coaching:

1. Acesta nu este un program de training.

2. Coachingul, spre deosebire de training, nu se bazeaza asa mult pe transfer de informatii ci este un proces activ de constientizare, provocare si transformare bazat pe dialogul dintre noi doi.

3. Farmecul procesului de coaching este ca fiind un proces individualizat, tu descoperi propriile tale solutii care functioneaza cel mai bine pentru tine.

Asa ca stai linistit, esti pe maini bune.

Coachingul este cel mai eficient proces de dezvoltare personala pentru tine, daca iti doresti sa obtii rezultate rapide si de durata.

Chiar daca e ceva nou pentru tine, pe toata durata acestui proces sunt alaturi de tine si te asist pas cu pas pentru ca tu sa obtii rezultatele dorite.

Iar daca tu iti iei angajamentul ca vei da 100% pentru succesul tau ca barbat, eu pot face ca tu sa obtii si rezultatele.

Aceasta e promisiunea mea pentru tine !

Hai sa mai vedem inca o data…

De Ce Sa Ma Alegi Pe Mine Sa Fiu Antrenorul Tau Personal:

indexam o experienta bogata (7 ani) in a inspira barbati de toate varstele sa-si asume propria putere si sa obtina succesul pe care si-l doresc cand vine vorba de atractie si relatii cu femei de calitate

indexsunt singurul coach pentru barbati din Romania, format si acreditat in cadrul Academiei Romane de Coaching

indexsunt singurul coach & trainer pentru barbati care este intr-o relatie fericita cu o femeie minunata (nu doar vorbesc despre atractie si relatii ci traiesc asta zilnic si ma provoc in permanenta sa evoluez)

indexiti inteleg calatoria ca barbat si provocarile pe care le ai in fata pentru ca si eu am pornit de la zero, timid, incapabil sa schimb doua vorbe cu o colega de clasa

indexnu te judec si nu iti interpretez problemele. Te tratez de la egal la egal pentru ca eu cred in tine si in puterea ta de a obtine succesul.

indexsesiunile de coaching sunt 100% confidentiale. Tot ceea ce discutam ramane intre noi.

Asadar acest Program de Coaching este inainte de toate un Parteneriat. Un parteneriat puternic intre noi… doi barbati extraordinari.

Cum Se Desfasoara Si Cand Incepem:

Programul de Coaching se desfasoara sub forma de intalniri fata in fata, pe skype sau sedinte telefonice.

Asadar chiar daca nu esti din Bucuresti, putem sa ne auzim pe skype sau la telefon.

Programul de Coaching cuprinde una sau mai multe sedinte de coaching. O sedinta de coaching are durata de 60 minute si numarul de sedinte il vom stabili de comun acord in functie de obiectivele tale.

Pentru mai multe detalii despre cum putem lucra impreuna prin acest Program de Coaching si pentru rezervari trimite un mail pe adresa silviu@therealman.ro

Trimite-mi un mail si hai sa facem lucrurile sa se intample pentru tine !

Pentru succesul tau ca barbat,
Silviu – love coach & trainer TheRealMan

NOTA:
Numarul persoanelor cu care aleg sa lucrez este limitat. Daca nu pot sa lucrez cu tine acum, vom stabili de comun acord, o data ulterioara.